Jaarlijkse Finale-Award

finalewinnaar-beeld.595x432x1

We bekronen het beste bedrijf van Nederland

Elke jaar worden door de Nationale Business Succes Award Instituut de beste bedrijven van Nederland in specifieke branches gevolgd en waar relevant genomineerd voor de Nationale Business Succes Award.

De parels van de economie

Deze parels van de economie en toonbeelden van ondernemerschap ontvangen de branche-award en komen in aanmerking voor de hoofdprijs: de jaarlijkse Succes Award, waaraan een geldprijs van 100.000 euro, publiciteit en roem is verbonden. Het selecteren van de winnaar is voor de jury en het Nationaal Business Succes Award Instituut elk jaar weer een opgave. Het vereist een zorgvuldige afweging, onder auspiciën van de notaris.

Uitreiking op RTL7 in de Finale Succes Award Show

De Succes Award wordt uitgereikt tijdens een speciale feestelijke gala-avond van het Instituut, die semi-live wordt opgenomen en een week later wordt uitgezonden in het programma De Succesfactor op RTL7.

Naast de hoofdprijs worden nog 19 subawards uitgereikt, gebaseerd op diverse thema's zoals innovatie, beste werkgever, snelste groeier etc. 19 uitstekende ondernemingen krijgen dan ook de jaarlijkse waardevolle erkenning van ons keurmerkinstituut, die hun status op het betreffende gebied landelijke eer aan doen.

De Finale Award Show 2016

De Finale Award Show 2016 zal plaatsvinden in Studio 21 in Hilversum op donderdagavond 4 februari 2017. De Nationale Business Succes Award 2016 en de bijbehorende cheque van € 100.000.

finalewinnaar-beeld.595x432x1

Jaarlijkse Finale-Award

Bekijken
Procedure-uitreikingAwards

Thema-Awards

Bekijken
Procedure-FINALETVSHOW

Nominatie en selectie

Bekijken
ATAG Nederland

Winnaars editie '15

Bekijken