Onderzoek

 

Onafhankelijk onderzoeksbureau

Het Nationale Business Succes Award Instituut onderzoekt de commerciële branches van Nederland en beoordeelt op grond daarvan de ontwikkelingen en vooruitzichten van branches, inclusief voorbeelden van de beste en meest toonaangevende bedrijven in elke branche.

Deze brancheonderzoeken zijn gebaseerd op uitvoerige en doortastende bestudering en alle aspecten die daarbij van belang zijn.

De meest toonaangevende bedrijven worden doorgelicht op basis van: 

1          Expertise      
2          Onderscheidend vermogen (USP)
3          Continuïteit en strategie
4          Innovatievermogen 
5          Winst 
6          Groei in FTE
7          Marktpositie

De onderzoeken worden na verificatie en toestemming van de betrokken bedrijven officieel bekend gemaakt aan de landelijke pers en aan de vakbladen alsmede aan de gerelateerde brancheverenigingen en branche vakbladen.

Het Nationale Business Succes Award Instituut werkt samen met landelijke media welke wekelijks en maandelijks over de activiteiten van het NBSA-instituut publiceren.

Onderzoek naar de beste bedrijven.

Het Nationale Business Succes Award Instituut kent jaarlijks verschillende Awards toe aan toonaangevende bedrijven met een voorbeeldfunctie in de branche, de Nationale Business Succes Award. Vanuit het onderzoeksbureau van het Nationale Business Succes Award Instituut  worden alle kenmerken en succesfactoren van de branches en de beste bedrijven in de branche onderzocht en vergeleken. De meest succesvolle bedrijven en producten worden persoonlijk onderzocht of bezocht en op de site van het Nationale Business Succes Award Instituut geplaatst.

 

finalewinnaar-beeld.595x432x1

Jaarlijkse Finale-Award

Bekijken
Procedure-uitreikingAwards

Thema-Awards

Bekijken
Procedure-FINALETVSHOW

Nominatie en selectie

Bekijken
ATAG Nederland

Winnaars editie '15

Bekijken