Het instituut

 

 

Succes is een keuze. Succes stimuleren onze missie.

Het Nationale Business Succes Award Instituut is opgericht in 2011 om mensen en organisaties te versterken op hun weg naar succes. Onze visie is dat succes een persoonlijke keuze is. Onze missie is het succes willen stimuleren van de beste bedrijven en professionals in Nederland.

Verbindende activiteiten

Het Nationale Business Succes Award Instituut doet dat door het belichten, toelichten en delen van succesfactoren via verschillende communicatieplatforms. We willen onderscheidende, toonaangevende bedrijven en ondernemende professionals in Nederland in het licht zetten, met elkaar verbinden en kennis over succesfactoren onder de aandacht brengen bij een breed publiek en inspirerend beschikbaar maken voor professionals.

Ambitieus

Het Nationale Business Succes Award Instituut werkt daartoe samen met ambitieuze en ondernemende succespartners; gedreven medewerkers, professionals, organisaties en instituten die hun kennis, vaardigheden en kwaliteiten willen inzetten - bezoldigd of onbezoldigd - voor de realisatie van onze maatschappelijke gedreven duurzame missie en – uiteraard - hun eigen succes.

We organiseren daartoe onder meer de enige open landelijke ondernemersverkiezing van Nederland, verbonden aan een wekelijks televisieprogramma. We stimuleren kennisdeling over ‘zakelijke succesfactoren’ via online- en offlinemedia en motiveren inspirerend de nadere ontwikkeling om succes te behalen en te ervaren via netwerken, events en andere activiteiten.

Waarom?

Wij worden gedreven door succes. We zijn ervan overtuigd dat wij een grote bijdrage leveren aan de ontwikkeling van organisaties, mensen en het ondernemersklimaat in Nederland als we hun helpen om succesdoelen en succesfactoren nog beter te kunnen bepalen, te belichten en hun succes te eren. Ons uitgangspunt is: succes is een persoonlijke keuze.

Hoe?

Medewerkers van het Nationaal Business Succes Award Instituut staan continu in contact met ondernemers, organisaties, succesrijke Nederlander en vertegenwoordigers van kennisinstituten, managementspecialisten en experts op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en zakelijk succesfactoren. Daardoor weten wij wat de universele succesfactoren bij organisaties en personen zijn. Dit vertalen wij concreet door in ons beleid en onze activiteiten. We bieden een crossmediaal platform aan om organisaties en professionals te helpen in het bereiken van hun geluk en succes.

Wat?

Het Nationaal Business Succes Award Instituut biedt de beste bedrijven en ondernemers van Nederland de mogelijkheid om succes te versterken. Door geïnspireerd en geëerd te worden als Succespartner in ons netwerk. Door exclusief genomineerd te worden en winnaar te worden voor de jaarlijkse Nationale Business Succes Award. Door mee te werken aan de verder opbouw van het Nationaal Succes Award Instituut en dankzij een platform vol activiteiten.

• Samenwerking met het Nationale Business Succes Award Instituut.
• Toegang tot een netwerk van de beste bedrijven en ondernemers van Nederland
• Kennis en informatie via media, bijeenkomsten en events
• Organisatie van de Nationale Business Succes Award – verkiezing
• Organisatie van de Beste Werkgever – verkiezing

Onze kennis is gebaseerd op:

• continue studies naar succesfactoren voor bedrijf en mens
• doorlopend contact met toonaangevende ondernemers
• gerenommeerde kennispartners en instituten
• 30 jaar praktijkervaring in succesvol ondernemen

finalewinnaar-beeld.595x432x1

Jaarlijkse Finale-Award

Bekijken
Procedure-uitreikingAwards

Thema-Awards

Bekijken
Procedure-FINALETVSHOW

Nominatie en selectie

Bekijken
ATAG Nederland

Winnaars editie '15

Bekijken