Netwerk Succespartners

Ons netwerk van Succespartners

We willen onderscheidende, toonaangevende bedrijven en ondernemende professionals in Nederland met elkaar verbinden en kennis over succesfactoren onder de aandacht brengen bij een breed publiek. Dat doen we ook via onze cross-mediale aanwezigheid met een bereik van 5 miljoen Nederlanders per maand, en binnen het ecosysteem van het Instituut.

Ambitieus en ondernemend

Succespartners zijn partijen die bijdragen en meebouwen aan het Nationale Business Succes Award Instituut en daar voordelen in zien. Wij werken samen met en binnen een netwerk van ambitieuze en ondernemende succespartners; gedreven medewerkers, professionals, organisaties en instituten die hun kennis, vaardigheden en kwaliteiten willen inzetten voor de realisatie van onze maatschappelijke gedreven duurzame missie en – uiteraard - hun eigen succes.

Voordelen

Succespartners binnen ons ecosystem ontvangen:
• Toegang tot een netwerk van de beste bedrijven en professionals van Nederland
• Publiciteit en aandacht in onze media
• Lidmaatschap tot de Succes Award Sociëteit en Events
• Kennis en informatie van het instituut
• Het Nationale Business Succes Award Instituut-partner-logo

Wilt u ook een partner worden? 

De ambitie van het Instituut voor de komende jaren is groot. Daarom zoeken we altijd Succes partners, die de missie en visie van het Instituut onderschrijven. Bent u de uitgever van een magazine – digitaal of geprint - die succes wil stimuleren en kennis actief wil delen met het Instituut aan uw zijde? Neem dan contact op voor een oriënterend gesprek via info@nbsa-instituut.nl.

 

Applaudiseren

Netwerk Succespartners

Bekijken
100.000-PRIJZENGELD

Mediapartners

Bekijken
Awardshow-ondernemers

Kennispartners

Bekijken
ForeyeT

Realisatiepartners

Bekijken